fredag 1 april 2011

Linkorg för en spotstyver !

En söndag på Ikea! En lönesöndag på Ikea!! Nej du, aldrig i livet!!! Men så blev det, 3 mot 1 och det vara bara att vika ner sig. Trängsel, vagnar och en omänsklig samling grova kassar som svingas hej vilt utan en tanke på att det finns andra människor här i världen. Mitt i allt grumlande elände stelnar jag till, men vad skådar mitt trötta öga.... En Linkorg! -Det är en barnpall! säger de andra. -Nej! det är en Linkorg, det ser väl jag hur lätt som helst! Ett stadigt grepp och resten av vistelsen är inte alls så förfärlig. Jag har nämligen fullt upp i mina tankar om hur denna skall bli så bra som möjligt.


Bauhaus får bistå med silikon pipar a 5 kr/st och snabblim. Ett gammalt vadarbälte finns i garderoben. Borrar finns lite var stans i verkstaden. Då kör vi!

Efter lite borrande för linavskiljare, vattendränering och Bälte kapas piparna i godtycklig längd. Putsa runt, tvätta av.
Fram med snabblim och pytsa på runt piparna, montera. In med vadarbälte och vips så är vi klara. Summa summarum ca 60 kr exkl Bälte.

När jag senare letar runt lite på nätet ser jag att fler har hittat denna guldklimp på Ikea runt 2008, men jag tycker den är tillräckligt bra för att uppmärksammas på nytt.

Jag säger April April till dyra Danska Linkorgar. Nu skall jag ut och sutta!

2 kommentarer:

Magnus sa...

Det var så inihelvete innovativt! Smart där D! Jag kopierar direkt denna smarta lösning!

Herr D sa...

Halooj Magnus
Jag har fiskat en hel del med denna kration under semester och det fungerar ypperligt. Mycket nöjd faktiskt!:-)