måndag 16 januari 2012

2 Procents träffsäkerhet!

Att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt är A och O det vet vi alla som jagar silver. Det kan bli mycket tydligt då man travar runt bland grynnor och uddar, förflyttar sig från lokal till lokal utan en skugga i släptåg. 4,5 timmars trevande gav 5 minuters action på en och samma plats, två kast gav två fiskar och sedan var man tillbaka i dödläge igen.
Den lillen spolades upp i en lite pöl på bergskammen, stod där en stund och funderade nog på vart väggarna kom ifrån innan han tog fart över kanten och for iväg som ett skott.Man kan även träffa på likasinnade profiler då man minst anar det. Då jag fiskat färdigt en udde möter jag två strövande personer "utan spö i hand" en av dem viker bestämt av rakt mot mig då han ser mig. Detta måste vara en fisketok med den reaktionen tänker jag. Mycket riktigt känner jag också igen honom då han närmar sig. Bosse Nettelbladt och Annika http://bosse.fiskejournalen.se/ funderar lite över hur det gått för mig, då hade inte mina 5 minuter infunnit sig ännu. Vi språkades en stund för att sedan åter gå åt varsit håll.

En naturupplevelse vid kusten med solnedgång och sprattel i spöt ger energi, man kan till och med ta sig tid till lite fotoaktivitet utan att drill ivern svider i kastarmen.

Vinterkusten kan vara riktigt skön!

2 kommentarer:

Karki sa...

Fina bilder och fint fiske! :)

Herr D sa...

Tackar Karki!
Får hoppas att det smälter på snart så det går att jaga vidare:-)