onsdag 13 maj 2009

Isabella Lövin till EU !

Samla artilleriet!
Efter Sveriges nationaldag kan vi fulla av Sill, Gravad eller rökt HavsÖring, Färskpotatis och mycket annat gott göra ett rejält avtryck i Fiskehistoriens dunkla EU-korridorer. Nu har vi chansen att rösta in en driven kritiker till EU:s fiskeripolitik i åtminstone 5 år framåt.

Kommer Isabella att klara 5 år bland de hårdförda sydeuropeiska blindstyren som för tillfället påstår att det inte finns ett hot mot fisken i världshaven. Vill vi fortsätta att äta Sill, Havskräftor och annat gott från havet? Ja! Då är det läge att lyfta röven från soffan hur lite politiskt driven man än är och "kanske" vara med om att ändra kurs och styra trålaren till land för en hållbar fiskeripolitik åt oss alla.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/euvalet/article5133525.ab
http://www.europarl.europa.eu/elections2009/whyvote/default.htm;jsessionid=948C5F42BF887CD519FEE4C9D839EBF1.node2?language=SV

6 kommentarer:

Anonym sa...

Klockrent!
Jag lyfter på röven den dagen.


/Tedden

Mia sa...

Som EU kritiker och aktiv motståndare till Eu och dess dårskap, ska jag självklart rösta. Det är viktigt att de kritiska rösterna får en plats "därnere".
Det är viktigare än många tror, skitviktigt. Bra inlägg..

Jarkko Pykilä sa...

jag ska lätt rösta på hon :)

Anonym sa...

Självklart! Men jag har redan röstat. Det är viktigt att gå och förtidsrösta. Tänk om vädret är så vackert på måndag att jag hellre går och fiskar än går och röstar.

Nicklas Attefjord sa...

kul att ni vill göra en insats för fisken och våra hav. Följ gärna Isabellas väg mot fiskelobbyn och Brysselbyrokraterna på Facebook http://www.facebook.com/pages/Isabella-Lovin/109332056137?ref=ts#/pages/Isabella-Lovin/109332056137?ref=ts

Anonym sa...

Det gick ju bra det där :)

/J
(FlyfishingChaos)