söndag 16 november 2008

Svidande konkurrens!

Många predatorer och få bytesfiskar ger mig en bra chans att lura bumlingen till hugg. Få predatorer och ett julbord av bytesfisk och andra sidan ger mig en nästan hopplös situation. Att sticka ut från mängden i denna anstorming av Nors och Strömming som nu fyller hamnbassängen inne i Huvudstaden är en riktig utmaning. Släpp in vilket barn som helst i en lösgodisbutik och stå sedan med torkad frukt och försök intala dom att det är lika gott....Jag kan bara tänka mig Havsöringens garv när han ser min stela tråkigt färgade onaturliga pinne svepa genom stimmen. Men jag försökte i alla fall och det är det som räknas!
Man vet aldrig vad nästa kast för med sig!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan svåger...vad jag förstod det som så nappade det inte. SYND!
Kolla in på min blogg och lyssna på Israel. Det första inlägget med honom är den bästa.Nämnas bör att jag fick tårar i ögonen.
Kram & hälsa den icke fiskande lilla systern...(din sambo)

Modestyblaise2

Herr D sa...

Ha....inte nappade....fick flera strömmingar...;-)

Micke sa...

Siddu!
Strömming minsann...spar ett gäng i frysen så vi har bete till nästa tur vid den avlånga sjön!

Herr D sa...

Already Done ;-)

Missbehaving sa...

Tack för titten in på min blogg. Jag vet att jag inte har mycket att hämta i steg om jag ska jämföra med dig, men lite stolt är jag, jag har nämligen förbättrat mitt konditionstest från genomsnittlig till hög och sänkt mitt bmi, på bara 4 månader. Började promenera i maj och gör så varje dag...nästan :-). Hoppas allt är bra med er och hälsa bruttan.

Braviksoringen sa...

Hej! Gör så det blir ju som sagt kallt men kan va idé ändå.

Bråviksöringen sa...

Okej, det va ju tråkigt att den frös. Får se om jag hittar på nåt fiske ändå.

Modestyblaise2 sa...

Hejsan du din filur! Inte har du sagt att du tittat in på La Foto och deltagit i Närbild. Du vann också din lilla fiskarnisse. Ja då får man väl säga GRATTIS!!!!

Modestyblaise2

Herr D sa...

Hehe...jo, jag sutta in en bild från bildbloggen, likaså till photosunday.net som Mr D det gick rätt bra det också ;-)

Anonym sa...

Ha, om du kan frysa ner pungen vadandes i Bergeforsen så kan du allt plaska runt i badankan på Vättern också! Ankan skall med, särskilt nu när vi skall bo så bra till.

Jag har fått riktigt bra info ang. vår nya UFA....Nyfiken??

/Micke